iun. 242016
 

Cupa OMV Petrom a adus in prim plan pe langa micutele selectate prin campania “Tara, tara vrem campioane” si alte bursiere Petrom, fetite care au inceput gimnastica inainte de demararea proiectului.
Cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, “avansatele” si-au etalat potentialul si maiestria facandu-si mandrii antrenorii, familiile, sustinatorii si… sponsorii.

Fetitele de 9 si 10 ani revenite de la recentele Campionate Nationale s-au luptat intre ele, cu toate armele la dispozitie, fara restrictii de dificultate, fara criterii de varsta.
Sabrina Maneca s-a impus de o maniera incontestabila la categoria “avansate I” , impresionand in mod deosebit prin complexitatea exercitiilor prezentate dar si prin constanta in executii.

Vicecempioana, si ea o gimnasta de 9 ani, Roberta Radu, o pispirica de la clubul CSS Dinamo s-a impus prin atentia la detalii, prezentarea deosebita, cu lipici la public dar si calitatile de viitoare buna acrobata.

Pe locul 3, o cunostinta mai veche din Focsani, din randul medaliatelelor nationale de nivel 2 (10 ani) Rut Damian a crescut de la competitie la competitie demonstrand un mare potential de progres.

Au urmat in clasamentul individual Iasmina (Nina) Neacsu, micuta artista din Arad; Amalia Puflea, speranta Barladului; Ana Maria Barbosu, multipla medaliata a Focsaniului; Eva Mircioaga, artista de la Dinamo; Erika Leonida, steluta cea mai promitatoare a CSA Steaua; Adelina Alexandru, micuta “Nadie” din Galati; Amalia Petre, eleganta “balerina” a Constantei; Ella Oprea, talentata campioana a CS Dinamo iar clasamentul continua cu nume ce nu trebuie ignorate, toate fetite talentate si cu mult potential: Adina Sapatoru, Iulia Trestianu, Patricia Rusu, Ana Turcu, Timeea Crisan, Andreea Preda, Andreea Palade, Erika Mirgoace, Bianca Cretu, Daria Goina, Denisa Mogos, Ana Marioara, Paula Crisan, Bianca Costea, Monica Ilie. Mai mult chiar, la cluburi mai sunt in pregatire inca multe alte talente pe care ne putem bizui pentru frumoase rezultate pe viitor.
Mai multe imagini de la „avansate I”:

In intrecerea “avansatelor II” s-a impus Luiza Popa de la Farul Constanta, o gimnasta completa, cu bagaj tehnic promitator si executii incantatoare.

La mica distanta, colega Corina Petre se anunta contracandidata serioasa pentru Nationalele de nivel 3 ce urmeaza a se desfasura saptamana viitoare, mizand pe aceleasi atuuri, exercitii complexe si bine executate.

Pe locul 3, reprezentanta Aradului, Daria Berar s-a remarcat prin afinitatea pentru paralele dar si prin acuratetea executiilor la barna si sol.

La foarte mica distanta de podium, inca o constanteanca, Maria (Mara) Ceplinschi s-a evidentiat prin dificultate crescuta si executii caracterizate de amplitudine si detenta deosebite.

Pe locurile urmatoare – Cristina Vesa, Alina Craciun, Gabriela Toader, Anne Mary Micu, Eliseea Serbanescu, Raluca Lozneanu, Iris Tudorache, Emilia Munteanu, Alexandra Patriche, Iohana Pasere, Bianca Dorobantu, Andreea Digniri, Dalia Nita, Alicia Morosan – toate gimnaste de viitor in care ne punem mari sperante.
Cu ele si multe altele ne vom reintalni saptamana viitoare la Sfantu Gheorghe unde se vor desfasura Campionatele Nationale pe Echipe ale Junioarelor.
Mai multe imagini de la „avansate II”:

 Posted by on iunie 24, 2016

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)