mai 212014
 

La Sofia, intre 12 si 18 Mai s-a scris povestea celei de a 30-a editii a Campionatului European de Gimnastica Artistica Feminina. Palmaresul este deja cunoscut si trecut in istorie: aur pentru echipa de senioare (Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Stefnia Stanila si Silvia Zarzu), aur la sol, argint la barna, bronz la sarituri si locul 6 la paralele pentru Larisa Iordache, locul 4 la sol pentru Diana Bulimar, bronz pentru echipa de junioare (Laura Jurca, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andreea Ciurusniuc si Andra Stoica), argint la individual compus, argint la sarituri si locul 5 la sol pentru Laura Jurca, argint la barna, argint la sol si locul 6 la individual compus pentru Andreea Iridon si locul 6 la barna pentru Anda Butuc.

A fost un Campionat European deosebit de productiv pentru reprezentantele Romaniei, o etapa in drumul catre Jocurile Olimpice, asa cum ne explica mereu antrenorii coordonatori ai lotului national, un moment de referinta in constructia acestei echipe tinere. Speram ca peste ani ne vom intoarce la acest moment cu nostalgia primului succes dintr-o lunga serie.

Echipa Puzzle a fost prezenta trup si suflet la Sofia atat in spatiul media cat si in galerie. Pentru ca nu puteam sta departe de fetele noastre, inimile noastre au batut in acele clipe cu si pentru ele. Rezultatele vor ramane in istorie iar amintirile le vom pastra cu noi pentru totdeauna. Impartasim astazi cu voi cateva din momentele deosebite traite de galeria romana la Sofia. Iata pentru cine au suspinat de emotie, bucurie, regret sau indignare  suporteri romani aflati in Armeec Arena:

Echipa de senioare a Romaniei (De neoprit in finala pe echipe! Paralelele au fost prieten nu dusman, Diana Bulimar s-a apropiat de nota 9.00 la executie! )

Echipa de junioare a Romaniei (Trecand peste emotiile si lipsa de experienta a varstei! Punctajul la paralele a crescut de la al 8-lea in 2012 la al 4-lea in 2014. Andreea Ciurusniuc a prezentat 3 desprinderi in exercitiul ei!)

Laura Jurca (Gestionand un moment extrem de dificil la paralele)

Andreea Iridon (Atat de aproape de aur. Galeria a crezut in el: “Bravo Andreea!, Bravo Andreea!…)

Larisa Iordache (cea mai valoroasa gimnasta la Sofia)

Roxana Popa (Este produsul gimnasticii din Spania dar suntem mandri de ea! “Hai Roxana, Hai Roxana!..”)

Noemi Makra (Atat de frumoasa, atat de putin apreciata de arbitre… Galeria Romaniei a iubit-o!)

Anna Pavlova (Cum sa nu o iubesti pe Anna Pavlova? “Davai Anna!”)

Becky Downie (O medalie atat de asteptata. Galeria Romaniei a apreciat-o la adevarata valoare)

Maike Enderle (Reprezentantele Germaniei au fost preferatele galeriei Romaniei in finala junioarelor la paralele)

Claudia Fragapane (In stransa competitie cu fetele noastre! Au fost apreciati si adversarii directi!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)