mai 202013
 
Laura Jurca Andreea Munteanu

Laura Jurca & Andreea Munteanu
© Petre Oprea

Andreea Munteanu

Andreea Munteanu
© Petre Oprea

 

Doua dintre junioarele noastre, Laura Jurca si Andreea Munteanu,  au participat la finalul saptamanii trecute la traditionala competitie internationala a juniorilor, Trofeo Internazionale Citta di Lugano.

Fetele noastre au avut o concurenta destul de serioasa in special din partea reprezentantelor Rusiei care vor fi probabil si principalele contracandidate de la Festivalul Olimpic al Tineretului European din vara dar au reusit si de aceasta data un parcurs foarte bun, fara ratari sau greseli majore. Astfel, Andreea Munteanu a dominat intreg concursul castigand trofeul pus in joc dar si premiile speciale pentru cele mai bune note la trei dintre aparate: sarituri, barna si sol iar Laura Jurca, revenita in forta dupa accidentarea suferita la Gymnix International,  a terminat pe un onorabil loc sapte.

 

Galerie foto © Petre Oprea

 Posted by on mai 20, 2013

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)