Jun 142016
 

La start asteptarile n-au fost mari… pe parcurs ne-am dat seama ca puteau fi depasite… la final ne dorim sa fie mai bine data viitoare.

Echipa de senioare a evoluat bine in calificari dandu-ne chiar sperante de medalie. Am regasit ceva din determinarea de altadata. Locul final a fost al saselea, sentimentele amestecate – mezinele Maria Holbura si Anda Butuc s-au descurcat bine, Anamaria Ocolisan a fost oscilanta, Silvia Zarzu sub potential iar Catalina Ponor extraordinara. Se putea mai mult? Desigur, daca “investeam” mai mult…
Catalina Ponor a fost cea care a adus si medaliile asteptate – bronz la barna si bronz la sol, salvand obiectivul Federatiei dar mai ales confirmandu-si valoarea si sporindu-si ambitia.

Pentru echipa de junioare sentimentele sunt iarasi amestecate. Echipa a reusit medalia de bronz dar in acelasi timp a pierdut-o pe cea de argint care putea fi lesne castigata cu putina atentie in plus. Sansele la medalii individuale, desi multe, s-au risipit una cate una in fata emotiilor si ghinionului. La individual compus Carmen Ghiciuc si Ioana Crisan au iesit din lupta pentru medalii dupa prestatiile la paralele dar au terminat totusi pe onorabilele locuri 8 si 9. Ziua finalelor pe aparate a inceput cu argintul Denisei Golgota la sarituri dar si accidentarea Oliviei Cimpian in aceeasi finala, a urmat nesansa Ioanei Crisan la barna, si ea victima a unei usoare dar nefaste accidentari. In ciuda argintului Denisei (caruia putin i-a lipsit sa fie aur) parea ca nimic nu merge bine pentru junioarele noastre in intrecerile pe aparate. Dar a fost din nou Denisa, mezina echipei cea care a intors norocul. In ultima evolutie de la Berna, Deni a cucerit publicul elvetian cu solul ei jucaus, personalitatea sarmanta si abilitatile ei sportive. Avea sa fie aur! Un aur care alaturi de celelalte medalii pastreaza vie speranta in viitorul post-Rio, un aur despre care s-a vorbit prea putin si prea sub umbra problemelor de sistem, un aur care merita mai mult! Felicitari Denisa! Felicitari Alisia, Carmen, Ioana, Olivia!

 Posted by on June 14, 2016

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>