Feb 152016
 

Cu gandul la Campionatele Europene de la inceputul lunii iunie, junioarele Romaniei au avut un prim test peste hotare, chiar peste ocean, in cadrul competitiei internationale gazduite de Nadia Comaneci la Oklahoma. Un test trecut cu brio de catre reprezentatantele noastre, toate componente ale lotului national care se pregateste la Deva, insotite la concurs de tehnicienii Florin Cotutiu si Daniela Maranduca Nicolai.
Desi pentru 3 din cele 4 junioare, prezenta la Nadia Comaneci International Invitational a reprezentat prima competitie internationala, echipa s-a descurcat exemplar, reusind un onorabil loc 2 in urma dar si in fata unor echipe mixte alcatuite din senioare si junioare.

Romania
photo © Daniela Maranduca Nicolai

Cei mai multi lauri i-a cules Carmen Ghiciuc (15 ani), cea mai experimentata dintre romance, reusind un loc 2 la individual compus, doua locuri 1 la sol si paralele si un loc 3 la sarituri. Foarte bine a concurat si Laura Iacob (14 ani) care si-a adjudecat locul 3 individual compus si medalia de argint la barna. Carmen Glavan (15 ani) s-a remarcat la paralele, cucerind si medalia de bronz iar micuta Ariadna Stanciu (14 ani) a reusit un parcurs echilibrat, ocupand locul 7 la individual compus.

Felicitari fetelor si antrenorilor si multa bafta in pregatirea pentru Campionatele Europene de la Berna!

                                (Daniela Sburlea)

 Posted by on februarie 15, 2016

  One Response to “Nadia International Invitational. Medalii americane si sperante europene”

  1. Nadia nu se lasa face promovare cat cuprinde…Bravooooooooooooo