Feb 032016
 

Anul competitional a fost deschis si de aceasta data de catre clubul CSS Barlad prin prezenta la competitia internationala Grand Prix de Nimes (30 ianuarie 2016). Si cum nu doar participarea este o traditie pentru clubul din Barlad, ci si triumful, micutele gimnaste s-au intors cu distinctii dintre cele mai valoroase.

CSS Barlad
Credit photo: Entente Gymnique de Nimes

Inscrise in sectiunea 7-8 ani, cele 8 gimnaste barladene pregatite de antrenorii Ana Maria si Liviu Iordache, au dominat podiumul pe echipe reusind sa cucereasca atat aurul, in formatia: Ioana Coseru, Roberta Furcoi, Bianca Iacob si Amalia Puflea cat si bronzul prin echipa alcatuita din: Ioana Balan, Anastasia Balaur, Alexia Obreja si Lorena Popa.

La individual compus s-a impus Amalia Puflea, cea mai experimentata dintre barladence, ea castigand si editia anterioara a competitiei la aceeasi categorie. O prestatie deosebita la nivel individual a inregistrat si Lorena Popa, clasata a 4-a.

Desi foarte tinere, romancele au impresionat publicul si specialistii prezenti la competitie, fiind considerate “de neatins” de catre concurenta iar in perspectiva posibile “viitoare campioane olimpice”.
Multumim micute campioane, multumim antrenori dedicati! Avem nevoie de astfel de inceputuri!

 Posted by on februarie 3, 2016

  4 Responses to “CSS Barlad din nou triumfator la Nimes”

  1. Felicitari pentru rezultate si pentru munca depusa de aceste fetite talentate si de antrenorii lor. Nici nu am stiut ca exista o asemenea preocupare la Barlad, cinste lor si succes in continuare.

  2. FELICITARI !

  3. F frumos . felicitari

  4. Bravo antrenorilor in primul rand , si era bine sa li se aminteasca si lor numele, bravo fetitelor in mod special , multumim Andreei Raducan pentru sustinerea acestui minunat sport, in orasul Barlad.