Noi 132015
 

Pe majoritatea le cunoastem deja foarte bine. Mai ieri va povesteam despre evolutiile lor la primele concursuri. Iata ca vine si vremea lor. In curand ele vor fi cele care ne vor reprezenta in marile competitii, cele care vor duce greul drumului spre Tokyo. Sunt niste copii deosebiti, talentati, muncitori, dornici de performanta. Ne dorim sa fie sprijiniti, ingrijiti si indrumati cat mai bine in tranzitia lor catre elita senioarelor.

Pentru cateva dintre fete, senioratul bate literalmente la usa. Cele care implinesc 16 ani la anul sunt chiar eligibile si pentru Jocurile Olimpice de anul viitor. La aceasta competitie ele s-au confruntat cu generatia 2001 care va face pasul catre seniorat in anul postolimpic. Impreuna au creat un concurs frumos care a placut publicului si a dat de furca arbitrelor.
Ele sunt categoria I, nivel 5

Iata 3 exercitii la barna care va vor convinge de nivelul inalt al concursului:
Alisia Botnaru

Olivia Cimpian

Maria Holbura

Si inca mai multe argumente:
Carmen Glavanbarna, Denisa Stanciusol, Carmen Ghiciucsol, Georgiana Juravlesol, Andreea Ciurusniucbarna, Beatrice Butunoibarna, Olivia Cimpiansaritura

Si tot in ritm de Tokyo au evoluat si mai tinerele concurente din categoria II, nivel 4, generatiile 2002 si 2003

Aici va putem convinge chiar si cu un singur exercitiu:
Denisa Golgota

Si desigur asta nu este tot.
Maria Panasol, Iulia Berarbarna, Camelia Anghel- sol, Ariadna Stanciubarna, Ana Maria Puiusol.

Da, avem copii frumosi iar Tokyo pare departe dar drumul se construieste cu pasi marunti si este nevoie ca fiecare pas sa fie ghidat, corectat si protejat. Sa speram ca acesti copii nu vor fi condamnati sa traiasca si ei propriul episod Glasgow. Factorii de decizie sa ia masuri ACUM! Tokyo nu ne asteapta, trebuie sa ne gasim singuri drumul. Repede.

Multumim inimosilor filmatori care ne-au adus gimnastica in case! ;)

 Posted by on noiembrie 13, 2015