Noi 122015
 

Am decis sa nu mai vorbim despre rezultate de aceasta data. Le lasam deoparte pentru statisticile cluburilor si vi le prezentam pe campioane, fara medalii si fara diplome, doar cu emotii si sperante, asa cum s-au prezentat ele la concurs. Incercam sa reproducem, cu ajutorul prietenilor nostri colaboratori, putin din atmosfera concursului de la Deva. Atmosfera creata de pasiunea fetitelor, de emotiile  si de evolutiile lor. Sa ne bucuram de gimnastica lor frumoasa, doar privindu-le pe ele nu si tabela de notare. Si sa nu uitam ca in spatele evolutiilor lor se ascunde multa, multa munca iar dincolo de zambete de multe ori sunt lacrimi si dureri inabusite.

Pentru inceput, sa savuram cateva momente deosebite din concursul celor mai micute gimnaste, fluturasii: junioarele de categoria III, nivel 2 (generatia 2005) la care vom admira frumusetea simplitatii gimnasticii juvenile si junioarele de categoria II, nivel 3 (generatia 2004) la care vom degusta din entuziasmul si satisfactia realizarii primelor elemente dificile, specifice gimnasticii de mare performanta.

Junioare III, nivel 2

Iata-le pe:

micuta Alina Craciun, cu stilul ei inconfundabil, de abordare fara teama a elementelor,

zglobia Daria Berar supunand fara ezitare, paralelele,

eleganta Luiza Popa, dominand categoric puntea suspinelor,

dar si pe Corina Petre, extraordinara la sol, Alicia Morosan, in elementul ei la inaltime, Anne Mary Micu, in armonie cu barna, Cristina Vesa si Maria Ceplinschi impresionand la sol si sarituri, Sevasti Karaagiorgos, sarmanta la sol, gratioasa Larisa Suiu la barna, zambareata Larisa Scarlat cucerind publicul la sol, Beatrice Panainte, incantatoare pe barna, sau pe Bianca Dorobantu nu doar evoluand ci interpretand la sol.

Si nu sunt de ratat nici aceste evolutii: Daria Popasol, Raluca Lozneanu – sol, Delia Constantinescusol, Alexia Cojansol, Dalia Nitasol. Iar cei de la fata locului cu siguranta au surprins si alte super-exercitii care au scapat aparatului video.

Junioare II, nivel 3

Da, aveti dreptate sa doriti sa le revedeti pe:

Ioana Stanciulescu, aici cu un exercitiu de elita la sol

Daniela Trica, confirmandu-se o specialista a barnei

si pe Antonia Duta, la fel de zglobie si eleganta si printre diagonalele dificile

Dar asta nu e tot. Va recomandam si intergralul ambitios al Silviei Sfiringu la barna, exercitiul complex la sol al Biancai Boca, executia deosebit de rafinata a Lisei Marchidanu la sol, sau cea curajoasa, tot la sol, a Alexandrei Patriche, barna indrazneata (insa si naravasa) a Emiliei Munteanu, solul distins  al Nicolei Pahontu, o  barna aproape de maestrie pentru Miariam Hamenni si un sol cu mult farmec – Lara Bodnaru Lacatusu.

Si mai urmeaza!
In curand si imagini din concursul strengaritelor mai mari: junioare II, nivel 4 si junioare I, nivel 5.

 Posted by on noiembrie 12, 2015