Feb 062015
 

Un nou inceput de an! Ocazia perfecta sa privim cu nostalgie la ce a fost si cu speranta la ce va fi! O noua sansa sa o luam de la capat, sa invatam din reusitele sau greselile trecutului, sa ne planificam viitorul si sa ne construim prezentul! Iata-ne asadar ajunsi in anul preolimpic, 2015!

Anul 2014 ne-a redat speranta ca Romania va avea un cuvant de spus in lupta pentru medalii la urmatoare editie a Jocurilor Olimpice si ca viitorul suna bine avand in vedere ca 200 de fetite se pregatesc deja pentru 2024.
Va propunem sa ne amintim impreuna de superlativele anul 2014 si sa ne gandim cu speranta la performantele viitoare. Iata cateva ganduri, amintiri, sperante si asteptari:

Cel mai important eveniment al anului 2014: lansarea proiectului Tara, tara vrem campioane! avand ca scop recrutarea si pregatirea zonala a tinerelor talente.

* * *

Cea mai buna gimnasta a anului 2014: Larisa Iordache. Puternica dar si gratioasa Larisa a demonstrat in 2014 ca este una din cele mai valoroase gimnaste ale lumii. Noi ii uram ca 2015 sa ii aduca cel putin o medalie mondiala de aur.

* * *

Cea mai buna junioara a anului 2014: Laura Jurca. Vicecampioana europeana la individual compus doar ce a devenit senioara iar echipa Romaniei se bazeaza pe ea.

* * *

Cel mai bun om de echipa al anului 2014: Stefania Stanila. A fost om de baza al echipei la Mondiale alaturi de Larisa iar noi credem ca 2015 poate fi si anul afirmarii ei individuale si speram sa o vedem la europene in finalele pe aparate.

Mentiuni speciale: Diana Bulimar, regizoarea celui mai frumos moment de la Europene

* * *

Cea mai frumoasa evolutie a anului 2014: Dora Vulcan, o tanara gimnasta care, in ciuda accidentarilor repetate si a sanselor pierdute, s-a reinventat si afirmat ca o candiadata serioasa pentru Rio 2016.
Mentiuni speciale: Ioana Oprea, Nicole Coman

* * *

Cea mai eleganta gimnasta a anului 2014: Paula Tudorache. A captat privirile tuturor la mondiale cu eleganta ei, ii dorim sanatate si speram sa o revedem mai puternica la anul.

Mentiuni speciale: Andra Anghelescu. Oare cei de la Dinamo detin secretul elegantei?

* * *

Cel mai original element al anului 2014: despinderea Church. S-a regasit anul acesta pentru prima data in integralul unei romance si i-a purtat noroc, Larisa Iordache obtinand cea de a 3 nota la paralele in concursul de individual compus de la Mondiale.
Mentinuni specialedesprinderea Comaneci executata de Denisa Gologota, junioara de doar 12 ani aflata in pregatire la clubul de la Deva; despinderea Ray prezentata de Emanuela Parva.

* * *


Cel mai promitator club: CSM Arad. Sala noua, schimb de experienta cu un club din Belgia, palmiere, elemente noi la paralele, performante nationale deosebite sau altfel spus un club reinventat pentru performanta.

Mentiuni speciale: CS Dinamo Bucuresti, CNS Cetate Deva, CSS Barlad, CSS 1 Constanta, CS Farul Constanta

  * * *

Cea mai asteptata senioara a anului 2015: Andreea Iridon, un nume de care se leaga sperante mari pentru imaginea Romaniei la paralele

* * *

Cea mai asteptata revenirea a anului 2015: Diana Bulimar
Dupa doua accidentari majore in 2013 si 2014, motorasul echipei  este esential pentru succesele anului 2015.
Mentiuni speciale:  revenirea pe 4 aparate a Andreei Munteanu.

* * *


Cea mai promitatoare gimnasta a generatiei Tokyo
: Ioana Crisan. La doar 13 ani a demonstrat ca poate sa se bata de la egal la egal cu junioarele consacrate ale Europei, suntem siguri ca si in 2015 va continua sa ne suprinda placut.

Mentiuni speciale: Olivia Cimpian, Georgiana Juravle, Alexandra Mihai, Corina Gaianu

* * *

Cele mai entuziasmante tinere surprize ale anului 2014: Antonia Duta, Ioana Stanciulescu, Daniela Trica, Lisa Marchidanu.

* * *

Cele mai promitatoare mici junioare ale anului 2014: Iulia Berar, Maria Pana,Ana Maria Puiu.

* * *

Ar mai fi multe amintiri de depanat si multe sperante de destainuit. Am adunat mai sus doar cateva dintre ele, cele care ne-au invadat gandurile la cumpana dintre ani! Va provocam sa ni le impartasiti pe ale voastre! Gandurile, amintirile, sperantele si asteptarile voastre… la inceput de an!

 

 Posted by on februarie 6, 2015

  2 Responses to “Un nou inceput. Ganduri, amintiri, sperante si asteptari…”

  1. Este un video cu acest element “Comaneci” de Denisa Golgota?