Noi 122014
 

Onestiul a gazduit la finalul saptamanii trecute, Campionatele Nationale ale Reprezenatativelor de Club, o competitie mixta, deschisa atat junioarelor cat si senioarelor dar urmand codul de punctaj si regulile senioarelor. Cu mic cu mare, fiecare a pus umarul pentru o clasare cat mai buna a echipei sale de club.

Au luat startul 2 echipe reperezentand CNS Cetate Deva: I (Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Denisa Florea si Carmen Ghiciuc) si II (Andreea Munteanu, Ana Ocolisan, Asiana Peng si Stefania Stanila), 2 echipe reprezentative ale Constantei (CSS 1 si CS Farul): I (Carmen Glavan, Corina Gaianu, Maria Holbura, Teea Milea) si II (Ana Maria Pasa, Iuliana Milea, Ariadna Stanciu) si o echipa concurand pentru CSS 2 si CSS 7 Dinamo Bucuresti (Alexandra Mihai, Andra Anghelescu, Dora Vulcan).

S-a impus echipa Deva II avand in componenta exclusiv gimnaste ale lotului olimpic de la Izvorani, urmata de echipa Deva I si de echipa CSS 1-CS Farul Cosntanta I.
In conditiile in care senioarele Andreea Munteanu, Ana Ocolisan si Stefania Stanila nu au fost la capacitate maxima, fiind in perioada de dupa varful de forma de la Mondiale, atentia si aprecierile au fost castigate de catre junioare precum Asiana Peng (cea mai buna evolutie la paralele), Corina Gaianu (cel mai frumos sol), Dora Vulcan (cel mai mare punctaj individual), Alexandra Mihai (a doua nota la sarituri pentru primul ei Yurchenko 360 in competitie) sau Denisa Florea (a treia nota la paralele).

Pe site-ul FRG – rezultatele complete

Mai jos, cateva evolutii pe care trebuie sa le vedeti!

Dora Vulcan – barna si Denisa Florea – paralele

Andreea Munteanu – barna

Asiana Peng – barna

 Posted by on noiembrie 12, 2014