Noi 262014
 

Sfarsitul saptamanii 10-16 noiembrie a consemnat prezente romanesti la 2 competitii internationale traditionale: Elite Gym Massilia la Marsilia si Memorialul Joaquim Blume la Barcelona. In Franta, Centrul Olimpic de Pregatire de la Deva a trimis la Marsilia o echipa de junioare (Dora Vulcan, Alexandra Mihai, Olivia Cimpian si Ioana Crisan), tinere gimnaste foarte talentate dar putin experimentate, trei dintre ele avand doar 13 ani. Ele au concurat in cadrul categoriei Masters impreuna cu echipe care au avut in componenta si gimnaste senioare. Au terminat pe locul 9, cea mai buna prestatie indiviudala inregistrand-o Dora Vulcan care a fost a 13-a in clasamanetul individual compus.
In finalele pe aparate, micuta Olivia Cimpian a reusit insa o foarte frumoasa performanta cucerind medalia de argint prin evolutia de mai jos:

La Barcelona, reprezentanta Romaniei, Anamaria Ocolisan Ana a terminat pe locul 10. A avut cateva ratari dar a concurat cu integrale complete (mai putin la sarituri) si a prezentat cu succes un element nou pt ea la paralele – tranzitia Van Leeuwen. Ea va continua sa participe la concursuri internationale in aceasta toamna pentru a putea capata atat de necesara experienta competitionala.

(Daniela Sburlea)

 Posted by on noiembrie 26, 2014