Apr 182014
 

Ziua a doua a Campionatelor Nationale Scolare a fost dedicata gimnastelor de categoria II, nivel 3 (gimnaste nascute in 2003) si nivel 4 (gimnaste nascute in 2002 si 2001). Va prezentam in continuare ”premiantele” prin intermediul materialului foto pus la dispozitie de prietenul nostru si al sportului romanesc, fotograful Dan Mares.

Categoria II, nivel 3

Echipa  castigatoare a medaliei de aur a fost echipa CSS Focsani, compusa din Ana Maria Puiu, Elena Iuliana Smadi si Teodora Patrascu, cu un total de 143.600 puncte. Medalia de argint a revenit echipei CSS Steaua, formata din: Camelia Anghel, Alexia Borascu, Alexandra Chiritescu si Diana Mandrea, cu un total de 142.500 puncte. Medalia de bronz a plecat la Barlad, echipa CSS Barlad fiind formata din: Teodora Grigore, Teodora Manolache, Maria Lupu si Bianca Paduraru, care au acumulat un total de 134.300 puncte.

IMG_2009

La individual compus, campioana din acest an este Ana Maria Puiu (CSS Focsani) care a acumulat un total de 51.200 puncte. Medalia de argint a fost castigata de Alexia Borascu (CSS Steaua) cu un total de 49.100 puncte. Bronzul s-a impartit intre stelistele Camelia Anghel si Alexandra Vlad, la egalitate cu 47.500 puncte. Urmatoarele in clasament au fost: Denisa Furak (CSS Timisoara), Elena Iuliana Smadi (CSS Focsani), Ana Maria Fedeles (CSS Buzau) si Teodora Manolache (CSS Barlad)

IMG_2045

La sarituri, aurul a fost cucerit la egalitate de Ana Maria Puiu (CSS Focsani) si Alexandra Vlad (CSS Steaua), iar bronzul de catre Teodora Patrascu (CSS Focsani) si Teodora Grigore (CSS Barlad), tot la egalitate

IMG_2045

La paralele, campioana este tot Ana Maria Puiu (CSS Focsani), urmata de Alexandra Vlad (CSS Steaua) si Denisa Furak (CSS Timisoara)

IMG_2089

La barna, aurul a fost cucerit de catre Camelia Anghel (CSS Steaua), Ana Maria Puiu (CSS Focsani) cucerind de aceasta data argintul, iar bronzul a revenit stelistei Alexia Borascu (CSS Steaua)

  IMG_2123     IMG_2121IMG_2125

La sol Teodora Manolache (CSS Barlad) a cucerit aurul, Lavinia Jitea (CSS Deva) si-a adjudecat medalia de argint, in timp ce medalii de bronz au primit: Ana Maria Fedeles (CSS Buzau), Alexia Borascu (CSS Steaua) si Elena Iuliana Smadi (CSS Focsani).

IMG_2152

* * *

Categoria II, nivel 4

Medalia de aur la acest nivel a fost castigata fara drept de apel de reprezentantele CNS Cetate Deva: Nica Ivanus, Denisa Florea, Alisia Botnaru si Olivia Cimpian (componenta a lotului de la Deva) care au acumulat un total de 161.000 puncte. Medalia de argint a fost castigata de catre echipa CSS 2 Bucuresti, formata din: Alexandra Mihai (componenta a lotului de la Deva) si colegele ei de la club: Maria Gruia si Alina Lungu. Impreuna, au acumulat un punctaj de 141.050 puncte. Medalia de bronz a fost castigata de echipa CSS Focsani: Adelina Andreea Ciubotaru, Diana Valesareanu si Andra Rusu, cu un total de 104.800 puncte (de remarcat este ca fiecare dintre cele trei gimnaste a facut doar cate trei aparate)

IMG_2189

La individual compus, clasamentul de pe podium a fost extrem de strans, insa  campioana din acest an este Alexandra Mihai (CSS 2 Bucuresti), care a acumulat un total de 55.150 puncte, urmata de Olivia Cimpian (CNS Cetate Deva), cu un total de 55.000 puncte si Alisia Botnaru (CNS Cetate Deva), cu un total de 54.850. Urmatoarele in clasament au fost: Denisa Florea (CNS Cetate Deva), si mezinele: Nica Ivanus (CNS Cetate Deva), Andreea Ilas (CNS Cetate Deva), Stefania Varlan (CSS Barlad) si Cristina Calarasu (CSS Steaua)

IMG_2219

La sarituri, podiumul a aratat astfel: Alisia Botnaru (CNS Cetate Deva), Olivia Cimpian (CNS Cetate Deva) si Alexandra Mihai (CSS 2 Bucuresti) pe primele 3 locuri, urmate de Nica Ivanus (CNS Cetate Deva), Alina Lungu (CSS 2 Bucuresti), Adelina Ciubotaru (CSS Focsani), Cristina Calarasu (CSS Steaua) si Andreea Ilas (CNS Cetate Deva)

IMG_2258

La paralele, medalia de aur a fost cucerita de Olivia Cimpian (CNS Cetate Deva), argintul a fost obtinut la egalitate de Alisia Botnaru si Denisa Florea (CNS Cetate Deva), urmate in clasament de: Alexandra Mihai (CSS 2 Bucuresti), Nica Ivanus (CNS Cetate Deva), Andra Rusu (CSS Focsani), Andreea Ilas (CNS Cetate Deva) si Alina Lungu (CSS 2 Bucuresti)

IMG_2280

La barna, lidera concursului a fost Alexandra Mihai (CSS 2 Bucuresti), urmata de Alisia Botnaru (CNS Cetate Deva) si Olivia Cimpian (CNS Cetate Deva). Urmatoarele gimnaste in clasament au fost: Maria Gruia (CSS 2 Bucuresti), Stefania Varlan (CSS Barlad), Andreea Ilas (CNS Cetate Deva), Paula Popescu (CSS Sibiu), Denisa Florea (CNS Cetate Deva) si Bianca Matei (CSS Constanta).

IMG_2333

La sol, Alexandra Mihai a cucerit a treia medalie de aur, urmata de Olivia Cimpian si Alisia Botnaru (CNS Cetate Deva), medaliate cu argint la egalitate. Imediat sub podium s-au clasat: Nica Ivanus (CNS Cetate Deva), Denisa Florea (CNS Cetate Deva), Bianca Matei (CSS Constanta), Andra Rusu (CSS Focsani) si Stefania Varlan (CSS Barlad)

IMG_2363 IMG_2366

* * *

 

 

 Posted by on aprilie 18, 2014