Apr 012013
 
Andreea Iridon

Andreea Iridon
© D.R. Photographie

Andreea Iridon, Andreea Munteanu, Diana Teodoru si Paula Tudoarche sunt junioarele ce ne-au reprezentant la concursul trilateral dintre Germania, Romania si SUA, desfasurat in Germania la Chemnitz pe 30 martie 2013.

Ca si la Montreal fetele noastre au avut de purtat o lupta inegala fiind singura echipa formata exclusiv din junioare si acelea doar 4 la numar in contextul in care celelalte tari au prezentat echipe mixte (senioare + junioare) de cate 6 gimnaste. In aceste conditii a fost usor de prevazut ca Romania va termina competitia pe locul 3 dar imbucurator este faptul ca fetele au luptat pana la capat si de aceasta data. Au existat si mici greseli sau ezitari, emotii si chiar ratari, inerente in cadrul unui concurs de pregatire dar experienta castigata  se va dovedi desigur foarte utila in vederea Festivalului Olimpic al Tineretului European din aceasta vara.

Este de apreciat efortul intregii echipe la acest concurs, subliniind prestatia din nou foarte buna a Andreei Munteanu – a doua in clasamentul individual al junioarelor, evolutia increzatoare, fara ratare si extrem de promitatoare a Andreei Iridon, parcursul fara greseala al Paulei Tudorache dar si efortul Dianei Teodoru care desi tradata acum de propriile emotii a demonstrat inca o data ca are potential iar tot ceea ce ii lipesete este experienta competitionala.

Mai multe detalii (punctaje si filmulete) gasiti pe site-ul Romanian Gymnast.

Galerie Foto © D.R. Photographie