Apr 092013
 

In perioada 5-6 Aprilie 2013, la Buzau, s-au desfasurat Campionatele Nationale ale Cluburilor Scolare. Au participat numeroase gimnaste, insotite de antrenorii lor, carora le spunem felicitari pentru rezultate, dar si pentru experienta unui concurs pregatitor, am putea spune, pentru Campionatele Nationale pentru Copii sau cele pentru Junioare, ce vor avea loc in curand.

Despre concursul din acest week-end va vom putea spune mai multe, vom avea si fotografii numeroase, datorita fotografului nostru minunat, de aceea probabil va fi un articol in episoade.

 

Episodul 1: Rezultate in imagini - Categoria: Junioare I

Concursul a fost castigat la individual compus de Malina Milea (CSS 1 Constanta), una dintre cele doua surori gemene de la Constamt,a gimnasta talentata ce s-a impus in acest concurs, adunand 48.500 puncte. Pe locul 2 s-a clasat colega ei, Ioana Coman (CSS1 Constanta), cu un total de 46,425, o gimnasta foarte talentata si ambitioasa, revenita in forta in concursurile nationale dupa o accidentare suferita anul trecut si o perioada lunga de recuperare. Cu hotarare si perseverenta a reusit, dupa un an de la accidentare sa ajunga din nou pe podiumul national, motiv pentru care o felicitam! Medalia de bronz Ioana Badea (CSS 1 Timisoara), o alta gimnasta ambitioasa, la fel ca si Ioana Coman, fosta componenta a lotului national de junioare, care, intoarsa acasa, a continuat pregatirea in sala de gimnastica si iata ca a acumulat un punctaj de 45.900 de puncte, punctaj care a clasat-o pe locul 3. Urmatoarele locuri au fost ocupate, in ordine de: Aida Budac (CSS 1 Constanta), Mirela Gradinaru (CS Nadia Comaneci, Onesti), Vasilica Filipescu (CNS Cetate Deva), Laura Neacsu (CSS2 Bucuresti) si Nicoleta Stratulat (CSS Barlad)

 

Clasamentele pe aparate in cadrul categoriei I, arata dupa cum urmeaza:

Sarituri: Medalia de aur a fost cucerita de Malina Milea (CSS 1 Constanta) cu o medie de 13.400, argintul a fost cucerit de Ioana Coman (CSS 1 Constanta) cu media 13.325, la egalitate cu Mirela Gradinaru (CS Nadia Comaneci), Laura Neacsu (CSS 2 Bucuresti).

 

Paralele: Primele doua locuri raman neschimbate: Aceeasi Malina Milea (CSS 1 Constanta), urmata de Ioana Coman (CSS1 Constanta) si Ioana Badea (CSS 1 Timisoara).

 

Barna: “Puntea suspinelor” a fost imblanzita de Mirela Gradinaru (CS Nadia Comaneci), urmata de Nicoleta Stratulat (CSS Barlad), care a cucerit medalia de argint si Vasilica Filipescu (CNS Cetate Deva), medaliata cu bronz.

 

Sol: Malina Milea (CSS1 Constanta), cu un punctaj de 12.950 si-a mai trecut in palmares inca o medalie de aur, iar colega ei, Ioana Coman (CSS1 Constanta) a mai cucerit una de argint (12.900) urmate fiind de Mirela Gradinaru (CS Nadia Comaneci Onesti) cu un punctaj de 12.850.

 

Cu acest aparat, in care competitia a fost extrem de stransa, s-a incheiat concursul junioarelor I. Le felicitam pentru rezultate si le dorim mult succes in pregatire, hotarare si perseverenta pentru a realiza tot ce-si doresc. Pentru gimnastele ce urmeaza a se deplasa la Deva, pentru a intra in componenta lotului de junioare, o urare speciala: Va dorim din suflet multa, multa sanatate, putere de munca si sa puteti progresa asa cum va doriti!

Ramaneti aproape! Urmeaza celelalte categorii!

Foto © Dan Mares

  2 Responses to “Campionatele Nationale Scolare 2013 – Categoria I”

  1. BRAVO FETELE!!!

  2. BRAVO ! BRAVO ! BRAVO ! FELICITARI FETELOR SI ANTRENORILOR IN SPECIAL !!!